مواد لازم برای تهیه سالاد هاوایی با سیبزمینی
سیبزمینی (پوست کنده و خرد شده)یک کیلو
ماکارونی شکلی۴۰۰ گرم
پیاز(خرد شده)نصف پیمانه
نخود سبزیک و نیم پیمانه
هویج(رنده شده)یک عدد بزرگ
پیازچه (خرد شده)نصف پیمانه
سس مایونز کمچرب کاله دو و نیم پیمانه
خیارشور (خرد شده)یک پیمانه
سرکه سیبیک قاشق غذاخوری
سس خردلیک قاشق غذاخوری
ادویه مخلوطبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
طرز تهیه سالاد هاوایی با سیبزمینی
مرحله اول
سیبزمینیها را به قطعات مکعب شکل دو سانتیمتری خرد کنید و سپس آن ها را داخل یک قابلمهی متوسط و بلند بریزید. داخل قابلمه را با آب سرد پر کنید تا زمانی که سه تا چهار سانتی متر آب، روی سیبزمینیها را بپوشاند.
مرحله دوم
قابلمه را روی شعلهی زیاد قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد. به محض جوشیدن یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و بگذارید سیبزمینیها به مدت پنج دقیقه بپزند.
مرحله سوم
ماکارونی را داخل قابلمهی سیبزمینی بریزید تا به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه با هم بجوشند. در این روش ماکارونی و سیبزمینی همزمان آماده میشوند.
مرحله چهارم
برای درست کردنِ سس میتوانید قبل از اینکه ماکارونیها آماده شوند، یک کاسهی متوسط بردارید و مایونز، خیارشور (همراه با آب)، سرکه سیب، خردل، ادویه، نمک وفلفل را مخلوط کنید و بچشید. اگر لازم بود میزان ادویه را اضافه کنید. مواد سس را خوب هم بزنید تا بافت آن کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
سیبزمینی و ماکارونی را آبکش کنید و داخل یک کاسهی بزرگ مناسب سرو بریزید. هویج، پیاز، نخودفرنگی و پیازچه را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
سس را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس مواد را داخل یخچال بگذارید و اجازه بدهید حداقل به مدت چهار ساعت، داخل یخچال باقی بمانند. هر چهقدر مواد بیشتر داخل یخچال بمانند طعم سالاد بهتر میشود پس اگر عجله ندارید، اجازه بدهید سالاد بیشتر داخل یخچال استراحت کند.
میتوانید این سالاد را با مقدار کمی ذرت، پیازچه، هویج و یا ترب سالاد را تزیین کنید.
چند نکته
• اگر به نخود سبز تازه دسترسی ندارید، میتوانید از نخود سبز فریز شده استفاده کنید.
• ماکارونی باید تا مرحله آلدانته بپزد. آلدانته یک اصطلاح ایتالیایی به معنای نه خیلی نرم، نه خیلی سفت است. دقیقا مانند مرحلهای که برنج آمادهی آبکشی است و مغز آن نرم اما بیرون آن کمی سفت است.
• میتوانید مطابق ذائقهی خودتان، مدت زمان پخت سیبزمینی و ماکارونی را افزایش دهید.
• میتوانید به جای خیارشور خرد شده از ترشی لیته استفاده کنید.
همچنین بخوانید :
- آموزش درست کردن “مربای گلابی”
- قیسی پلو
- طرز تهیه سس مایونز
- طرز تهیه سالاد هاوایی با ماکارونی و سیب زمینی
- طرز تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه ها
منبع: chef8.food.blog