مواد لازم شیرینی مشهدی ( آلمانی )۲۰ 

پودر قند۱۰۰ گرم
روغن جامد۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم۶۰ گرم
شیر۶۰ گرم
وانیل‏۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد
آرد۶۰۰ گرم
شیر خشک۳۰ گرم
ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم

Image result for ‫شیرینی آلمانی‬‎

طرز تهیه شیرینی مشهدی ( آلمانی )

روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوک و حجم دار شود.

به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن کافیست .

آرد و ( شیر خشک ) رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشترخمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه

خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنک شود تا بتوان آن را قالب زد.

بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت ۲ میل باز کرده و با قالب دلخواه قالب بزنید.

خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری که بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد کنید بردارید .

سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیرید

بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید.

همچنین بخوانید :

منبع: سرآشپزپاپیون