مواد لازم خورش کنگر:

پیاز بزرگ  1 عدد

گوشت گوسفندی  300 گرم

زعفران آب کرده غلیظ  1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل  به مقدار کافی

نعنای ریز خرد کرده  100 گرم

جعفری ریز خرد کرده  400 گرم

کنگر پاک کرده و خرد کرده  500 گرم

آبغوره  1/4 پیمانه

گیاه کنگر

کنگر گیاهی خاردار با ساقه های ضخیم می باشد که از آن در تهیه خورشت ها و سوپ نیز استفاده می شود که بر اساس برخی از طبع ها گیاهی خوشمزه به شمار می آید که ارزش غذایی نیز دارد.

تاریخچه گیاه کنگر :این گیاه نخستین بار که کشف شد در کشور اتیوپی بود که بعد ها در بسیاری از نقاط دیگر جهان پرورش یافت.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خورش کنگر:

1- نعنا و جعفری را از قبل با هم سرخ کنید. کنگرها را نیز پاک کنید و با احتیاط تیغ هایشان را جدا کنید و جدا گانه تفت بدهید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و سرخش کنید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت خورشتی را همراه با زعفران و کمی فلفل به آن اضافه کنید و به خوبی تفت بدهید.

3- نعنا و جعفری سرخ کرده را همراه با آب کافی اضافه کنید. وقتی شروع به قل زدن کرد شعله را کم کنید و بگذارید خورش بپزد.

4- بعد از یک ساعت کنگرها را اضافه کنید. آبغوره و نمک هم بزنید و اجازه بدهید خورش خوب جا بیافتد. در آخر خورش را بچشید و نمک و آبغوره اش را تنظیم کنید. 

کنگر اصلی ترین ماده غذایی خورشت کنگر چه خواصی دارد ؟ 

استفاده و مصرف مکرر کنگر باعث افزایش کارایی و بهبودی بخش گوارش می شود.

تقویت قلب نیز از جمله دیگر خواص کنگر می باشد.

گیاه کنگر خاصیت دیگری نیز که دارد ادار آور بودن آن می باشد.

چه کسانی کنگر نخورند ؟

کسانی از ناراحتی های کلیوی و مشکلات کبد رنج می برند در مصرف گیاه کنگر پرهیز نمایید.

منبع : becook