سالاد ماکارونی

 

سالاد ماکارونی یکی از انواع پیش غذا های پرطرفدار میان ایرانی ها به خصوص میان کودکان و 

نوجوانان است. این پیش غذا را می توان به دلیل وجود ماکارونی به عنوان غذا نیز سرو کرد.  

سالاد ماکارونی یک از پرطرفدارترین و متنوع ترین سالادها از خانواده بزرگ پاستا است. پایه اصلی این غذا را پاستا یا ماکارونی  فرمی , خیارشور و سس مایونز تشکیل می دهد.

سالاد ماکارونی یکی از غذاهای مناسب به عنوان پیش غذا در مراسم های گوناگون   نظیر تولد می باشد. به دلیل سس موجود در سالاد ماکارونی , این غذا برای کسانی که کلسترول بالایی دارند چندان مناسب نیست این  افراد می توانند سالاد ماکارونی را بدون سس یا با سس کم مصرف کنند.

مواد لازم سالاد ماکارونی

ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا :1 بسته

 کالباس و یا ژامبون مرغ  خرد شده :  250 گرم

خیار شورخرد شده : 300 گرم

 ذرت پخته (کنسرو ذرت) : 300 گرم

سس سفید : به مقدار لازم

زیتون خرد شده : 300 گرم

هویج رنده شده : 100 گرم

نخود فرنگی پخته شده : 200 گرم

نمک و فلفل و آبلیمو            : به مقدار لازم

کاهو ریز خرد شده  : در صورت تمایل چند برگ

دستور تهیه سالاد ماکارونی :

ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه  روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.

تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس، نمک، فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.

می توانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است می‌توانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیق تر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کم تر شده و سالاد سالم تر و کم کالری تری خواهید داشت.

سالاد ماکارونی تا چند ساعت می‌تواند در دمای اتاق بماند و کیفیت خود را حفظ کند؟

دو ساعت، دور از نور آفتاب و در سایه می‌توانید تا دو ساعت سالاد ماکارونی را در دمای اتاق نگه‌دارید.

تا چه مدت می‌توان سالاد ماکارونی را در یخچال نگه داشت؟

سه تا پنج روز، زمانی است که سالاد ماکارونی می‌تواند در یخچال بماند و کیفیت خود را حفظ کند. اگر در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با فویل یا ورق پلاستیک بپوشانید، سالاد ماکارونی شما تا پنج روز تروتازه می‌ماند.

سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یک از پرطرفدارترین و متنوع ترین سالادها از خانواده بزرگ پاستا است. پایه اصلی این غذا را پاستا یا ماکارونی

فرمی , خیارشور و سس مایونز تشکیل می دهد. سالاد ماکارونی یکی از غذاهای مناسب به عنوان پیش غذا در مراسم های گوناگون  

نظیر تولد می باشد. به دلیل سس موجود در سالاد ماکارونی , این غذا برای کسانی که کلسترول بالایی دارند چندان مناسب نیست این  

افراد می توانند سالاد ماکارونی را بدون سس یا با سس کم مصرف کنند.

مواد لازم سالاد ماکارونی

ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا :1 بسته

 کالباس و یا ژامبون مرغ  خرد شده :  250 گرم

خیار شورخرد شده : 300 گرم

 ذرت پخته (کنسرو ذرت) : 300 گرم

سس سفید : به مقدار لازم

زیتون خرد شده : 300 گرم

هویج رنده شده : 100 گرم

نخود فرنگی پخته شده : 200 گرم

نمک و فلفل و آبلیمو            : به مقدار لازم

کاهو ریز خرد شده  : در صورت تمایل چند برگ

دستور تهیه سالاد ماکارونی :

ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه  روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.

تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس، نمک، فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.

می توانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است می‌توانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیق تر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کم تر شده و سالاد سالم تر و کم کالری تری خواهید داشت.

سالاد ماکارونی تا چند ساعت می‌تواند در دمای اتاق بماند و کیفیت خود را حفظ کند؟

دو ساعت، دور از نور آفتاب و در سایه می‌توانید تا دو ساعت سالاد ماکارونی را در دمای اتاق نگه‌دارید.

تا چه مدت می‌توان سالاد ماکارونی را در یخچال نگه داشت؟

سه تا پنج روز، زمانی است که سالاد ماکارونی می‌تواند در یخچال بماند و کیفیت خود را حفظ کند. اگر در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با فویل یا ورق پلاستیک بپوشانید، سالاد ماکارونی شما تا پنج روز تروتازه می‌ماند.