دستور پخت شیر برنج

شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است  و میزان شیرینی آن بسته به ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای شیر برنج

  • شیر : 2 لیتر
  • برنج : 1 پیمانه (200گرم)
  • گلاب : 1/2 پیمانه

طرز تهیه شیر برنج

یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و بخیسانید.

برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید ، زمانی که برنج جوشید و آب آن به نصف رسید شیر را افزوده و اجازه دهید بجوشد.

وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید.

شیر برنج را در ظرف پذیرایی بکشید و با گل محمدی تزیین کرده و با شکر سرو نمایید.

همچنین بخوانید:

نکات طلایی برای شیر برنج

شیر برنج دارای یک سری نکات حرفه ای می باشد که رعایت آن ها لازم می باشد اگر بخواهید یک شیر برنج خوشمزه و مقوی را داشته باشید ، پس همراه ما باشید تا نکات این غذا را نیز به شما اعلام کنیم.

منبع: difrentmag.wordpress.com