مواد لازم برای تهیه بریانی:
پیاز : 2 عدد
آب : 8 پیمانه
زعفران ساییده شده و حل شده :1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوب ه :به مقدار لازم
کشک :به مقدار لازم
سبزی نعناع خشک :به مقدار لازم
روغن مایع :به اندازه کافی
نان :به اندازه لازم
دارچین :به مقدار لازم
گوشت سردست و قلوه گاه :1 کیلوگرم
دستور پخت بریانی خوشمزه:
مقداری آب داخل قابلمه بریزد تا به جوش بیاید. سپس گوشت را با پیاز و زردچوبه به آب جوش اضافه کنید تا به مدت نیم ساعت بر روی حرارت نیم پز شوند.
بعد گوشت نیم پز شده را از آب جوش بیرون بیاورید و آب گوشت را روی حرارت قرار دهید تا حدود 1/4 پیمانه آز آب آن باقی بماند.
بعد از اینکه گوشت سرد شد آن را دوباره چرخ کنید و به گوشت چرخ کرده آماده شده ، مقداری نعناع ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.
بعد آن را با کفگیر مخصوص بریانی و یا ماهی تابه ای که چرب شده باشد روی حرارت قرار دهید.
کمی دارچین ، فلفل و زعفران آب شده کف کفگیر بریزید و به اندازه 100گرم از گوشت را روی همه جای آن پهن کنید. مای تابه یا کفگیر را روی حرارت متوسط و مستقیم قرار دهید تا گوشت سرخ و آماده شود.
روی برشی از نان ، کمی از روغن آب گوشت را بریزید تا نان کمی چرب شود. بر روی بریانی آماده شده کمی دارچین بپاشید تا خوش عطر تر شود.