مواد لازم برای تهیه بریانی:

  • پیاز : 2 عدد

  • آب : 8 پیمانه

  • زعفران ساییده شده و حل شده :1 قاشق سوپخوری

  • نمک، فلفل و زردچوب ه :به مقدار لازم

  • کشک :به مقدار لازم

  • سبزی نعناع خشک :به مقدار لازم

  • روغن مایع :به اندازه کافی

  • نان :به اندازه لازم

  • دارچین :به مقدار لازم

  • گوشت سردست و قلوه گاه :1 کیلوگرم

دستور پخت بریانی خوشمزه:

مقداری آب داخل قابلمه بریزد تا به جوش بیاید. سپس گوشت را با پیاز و زردچوبه به آب جوش اضافه کنید تا به مدت نیم ساعت بر روی حرارت نیم پز شوند.

بعد گوشت نیم پز شده را از آب جوش بیرون بیاورید و آب گوشت را روی حرارت قرار دهید تا حدود 1/4 پیمانه آز آب آن باقی بماند.

بعد از اینکه گوشت سرد شد آن را دوباره چرخ کنید و به گوشت چرخ کرده آماده شده ، مقداری نعناع ، نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.

بعد آن را با کفگیر مخصوص بریانی و یا ماهی تابه ای که چرب شده باشد روی حرارت قرار دهید.

کمی دارچین ، فلفل و زعفران آب شده کف کفگیر بریزید و به اندازه 100گرم از گوشت را روی همه جای آن پهن کنید. مای تابه یا کفگیر را روی حرارت متوسط و مستقیم قرار دهید تا گوشت سرخ و آماده شود.

روی برشی از نان ، کمی از روغن آب گوشت را بریزید تا نان کمی چرب شود. بر روی بریانی آماده شده کمی دارچین بپاشید تا خوش عطر تر شود.