- شکر ۵/۲ کیلو
- سرکه سفید نیم لیتر
- نعناع تازه چند شاخه
- طرز تهیه :
۷لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب حل شود و همانطور که روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شکر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید
بعد سرکه را داخل شربت می ریزیم چند جوش که زد شربت را از روی حرارت بر می داریم، بعد از اینکه شربت سرد شد، آن را صاف می کنیم؟ در شیشه ریحته و در جای خنک نگهداری می کنیم
همچنین بخوانید :
- آموزش درست کردن “مربای گلابی”
- قیسی پلو
- طرز تهیه سس مایونز
- طرزتهیه شربت سکنجبین
- طرز تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه ها
منبع:ashpazkhoneh.food